How it works

Easyraze –   Raka din  rygg själv och på andra svåråtkomliga ställen!

Vänligen se till att följa våra anvisningar för optimal funktion och hållbarhet för din Easyraze. Den kan användas i våt och torr rakning. Många av användarna gör det på det torra viset. Det är då viktigt, att hålla både hud och rakhyveln torr. Rengör den bara genom att skaka, inte genom att skölja!

Med längre eller extremt tjockt/tätt hår eller känslig hud rekommenderas våtrakning.

För att få raklödder på ryggen, använd den medföljande borsten. Du kan ändra formen på borsten genom att hålla den i kokande vatten. Där efter kan du böja den efter Nu kan du böja den efter dina personliga preferenser! För bästa resultat, använd raklödder. För rengöring bara ta bort skummet och skölj den med vatten. För att vrida klämman på handtaget vänligen alltid lossa kantad skruv ca. 1-1,5 varv i syfte att inte skada vristen. Det finns möjlighet att fixa våt-rakhyvlar med olika former av handtag. Vänligen fixera rakhyveln vid den nedre halvan av handtaget.

Easyraze kan användas i en konvex och i en konkav position. Det gör du genom att justera klippet på andra handtaget. Fotografierna visar olika möjligheter med din Easyraze.

 

Comments are closed.