The Story

Med easyraze rak verktyg kan du själv raka din rygg och på andra svåråtkomliga ställen!

Kombinationen av flexibilitet och styvhet, möjligheten stoppa i endera runda eller ovala, antingen tjocka eller tunna axlar av rakhyvlar gjorde att vi prövade olika material och former noggrant

Denna unikt utformade produkt som kallas easyraze är en anatomiskt formad pinne för att stoppa in en rakhyvel som du väljer. Det möjliggör en enkel och noggrann rakning av ryggen. Borsten, som ingår i paketet används för att sprida skummet på den kroppsdel ​​som du vill raka. Borstenheten går att plocka isär inför tvättning. Flexibiliteten hos borsten garanteras av plastbiten i den. Hanterbarheten på fästanordningen garanteras av ett gummiskal som gör att du kan stoppa in olika typer av rakhyvlar. Även utan visuell kontroll i en spegel, garanterar easyraze en enastående riktning av rakhyveln på huden på grund av sin speciella profil. Flera inställningar tillåter användaren att justera Easyraze för varje kroppsform. Finaste material som rostfritt stål, glasfiberförstärkt plast och utbytbara borstar som förknippas med hög kvalitet samt “tillverkad i Tyskland” gör denna innovation överlägsen.

Med Easyraze kan du själv raka ryggen utan att behöva ta hjälp av någon annan person.

Vi är säker på att köpet av Easyraze kommer att göra dig lycklig under många år. Produktens höga kvalitet gör att vi ger dig en garanti på 4 år på båge, enhet och skruvar.

 

Comments are closed.